Пропустити навігацію

Піклуємось про дотримання соціальних прав застрахованих осіб

   Спеціалістами відділу забезпечення наповнення бюджету №4 фінансово-економічного управління спільно з представниками відділів праці та соціально-трудових відносин Управління праці соціального захисту населення виконкомів міста Кривого Рогу постійно проводяться інформаційні рейди-обстеження суб’єктів господарювання на яких інформуються наймані працівники, фізичні особи-підприємці з питання легалізації найманої праці, роз’яснюються їх права та методи контролю роботодавців.

   У рамках постійно діючої районної робочої групи з питань функціонування об’єктів бізнесу 18 березня головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету №4 Наталією Огієнко взято участь в обстеженні суб’єктів господарювання розташованих по проспекту Гагаріна м.Кривого Рогу.

  У ході обстеження привернуто увагу субєктів господарювання та найманих працівників до проблем неофіційного працевлаштування, виплати заробітної плати «в конвертах». Фізичним особам-підприємцям наголошено про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

   Субєктам господарювання та найманим працівникам надавались буклети з памятками щодо легалізованого працевлаштування та електронних сервісів Пенсійного фонду України.

IMG01 4 1024x576 - Піклуємось про дотримання соціальних прав застрахованих осіб

background Layer 1