Пропустити навігацію

Фонд Дніпропетровщини забезпечує професійний розвиток персоналу та піклується поповненням кадрового складу

   Постійне формування високопрофесійного колективу державних службовців Фонду області та забезпечення професійного розвитку персоналу — першочергове завдання в роботі з кадрами. Фонд області вже понад 20 років тісно співпрацює з Центром профільної освіти Університету митної справи та фінансів. Окрім майбутніх юристів та фінансистів Університет готує фахівців для роботи у соціальній сфері.

   Перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Лариса Дуксова взяла участь у зустрічі роботодавців м.Дніпра та області з викладацьким складом Університету, яка пройшла на платформі Zoom.

  Співпраця між Університетом та Фондом області є різноплановою та результативною. Для студентів Головне управління проводить дні відкритих дверей, ознайомчі практики, залучає до різних заходів. Натомість, Університетом пропонується ряд навчальних програм, які дають можливість державним службовцям Головного управління підвищувати свій професійний рівень. Тільки за 2020 рік 1069 державних службовців Фонду отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації, а за І квартал 2021 року — 125.

   “У структурних підрозділах Фонду працюють 65 випускників Університету. Дуже добре й корисно, коли вищі навчальні заклади тісно співпрацюють з організаціями, установами, підприємствами ще на стадії початку навчання студентів. Для викладачів — це розуміння чого потребує майбутній роботодавець, а для студента — чітке уявлення чим буде займатись після завершення навчання.”- зазначила Лариса Дуксова.

DSC09557 1024x684 - Фонд Дніпропетровщини забезпечує професійний розвиток персоналу та  піклується поповненням кадрового складу

IMG 20210324 163854 1024x768 - Фонд Дніпропетровщини забезпечує професійний розвиток персоналу та  піклується поповненням кадрового складу

 

background Layer 1