Пропустити навігацію

У м. Першотравенську послуги наближують до європейських стандартів

   Сьогодні у місті Першотравенськ, що на Дніпропетровщині, відкрився Центр надання адміністративних послуг, в якому розміщені три робочих місця для фахівців сервісного центру № 25 Фонду області. Розташування самого ЦНАПу є надзвичайно зручним, оскільки разом з ним в одній будівлі знаходяться всі соціальні служби міста та інші структурні підрозділи Фонду області.

   Ремонтні роботи у приміщенні ЦНАПу виконані за рахунок коштів міського бюджету, а меблі та техніка придбані за рахунок коштів міжнародного гранту. Все продумане так, щоб було зручно і мешканцям міста, і службам, які ведуть прийом та надають послуги з різних питань. Це: розташування на першому поверсі, встановлення системи кондиціонування, електронної черги, просторі зони очікуванні та зали прийому з новими меблями, кожне робоче місце обладнане сучасною комп’ютерною та оргтехнікою, передбачено місце для користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України. Є кімната для персоналу. Всі точки доступу облаштовані з урахуванням потреб людей з інвалідністю: пандус, широкі двері для проїзду колясок, спеціально устатковані туалетні кімнати, навіть є сповивальний столик для молодих матусь.

   Перевірили зміни на краще разом з мешканцями міста міський голова Оксана Вінницька, перший заступник начальника Головного управління Лариса Дуксова та заступник начальника Головного управління-начальник управління обслуговування громадян Леся Неклеса.

   Від імені Фонду області Лариса Дуксова висловила щирі слова вдячності міській владі за створення сучасних умов для надання послуг в соціальній сфері.

kolazh 1 1024x576 - У м. Першотравенську послуги наближують  до європейських стандартів

background Layer 1