Пропустити навігацію

Фонд області співпрацює з об’єднаними територіальними громадами

   Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області постійно працює над вирішенням питання щодо наближення послуг до населення.

   Так, у рамках співпраці з об’єднаними територіальними громадами, перший заступник начальника Головного управління Лариса Дуксова та заступник начальника Головного управління-начальник управління обслуговування громадян Леся Неклеса провели зустріч з новообраним головою Петропавлівської селищної ОТГ Максимом Яблуновським.

    З метою організації ефективного прийому та обслуговування мешканців громади, забезпечення доступності до послуг від Фонду на зустрічі обговорили питання укладання Угоди про співпрацю та, враховуючи потреби літніх людей і людей з інвалідністю, розташування сервісного центру Фонду області на першому поверсі. У даному питанні дійшли згоди та отримали завірення голови ОТГ у пошуку відповідного приміщення.

  Довідково: ОТГ об’єднала три селищні ради (Петропавлівська, Лозівська та Самарська), до складу яких входить 6 сіл та 2 селища міського типу, населення складає 11,3 тис. осіб.

 

IMG 20210331 WA0001 - Фонд області співпрацює з об'єднаними територіальними громадами

background Layer 1