Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області переймаються легалізацією найманої праці

    Працівником відділу забезпечення наповнення бюджету № 4 фінансово-економічного управління Наталією Огієнко 01.04.2021 взято участь у рейді- обстеженні суб’єктів господарювання по місту Кривий Ріг спільно з головним спеціалістом відділу праці та соціально-трудових відносин УПСЗН виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   Представники районної робочої групи, в межах наданих повноважень, інформували найманих працівників про негативні наслідки неофіційного працевлаштування та розповідали про шляхи контролю роботодавців.

   Також, привернуто увагу і самих роботодавців щодо своєчасного подання звітості за найманих працівників до відповідних органів.

   Субєктам господарювання та найманим працівникам надавались буклети з памятками щодо легалізованого працевлаштування та електронних сервісів Пенсійного фонду України.

IMG 02 300x169 - Фахівці Фонду області переймаються легалізацією найманої праціIMG 01 225x300 - Фахівці Фонду області переймаються легалізацією найманої праціIMG 03 225x300 - Фахівці Фонду області переймаються легалізацією найманої праці

background Layer 1