Пропустити навігацію

У м.Павлограді привернули увагу до легалізації заробітної плати

     «Ми за легельну заробітну плату» – під таким гаслом спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління  провели флешмоб в м. Павлограді.

     У нинішніх умовах актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у „конвертах”. Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства.

     Працівники, які одержують гроші „в конвертах”, є заручниками самих себе, оскільки, отримуючи нелегальну винагороду в результаті домовленості з роботодавцем, позбавляють себе соціальних виплат та гарантій. 

     Виплата заробітної плати у „конвертах” – тягар сучасності, який несе за собою багато негараздів, як країні, так і кожному з нас. Нелегальна заробітна плата послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів. Тому легалізація заробітної плати, прихованої зайнятості на сьогодні є одним з найпріоритетніших напрямків роботи державних службовців.

fleshmob Pavlograd 1024x768 - У м.Павлограді привернули увагу до легалізації заробітної плати

background Layer 1