Пропустити навігацію

Зустрічі в трудових колективах — ефективний засіб інформування громадян

     Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 21 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Людмила Хрипко провела зустрічі з трудовими колективами Томаківського району: Комунальний заклад “Томаківська централізована
бібліотечна система” та Центр надання адміністративних послуг. Фахівець детально розповіла про сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, повідомила, що після реєстрації в особистому кабінеті вебпорталу електронних послуг особа має змогу завчасно у зручний час надати необхідні електронні документи для автоматичного призначення пенсії. За допомогою електронних послуг кожен громадянин може отримати доступ до своїх персональних даних з Реєстру застрахованих осіб, перевірити суми нарахованої заробітної плати, сплачених внесків та тривалість страхового стажу, отримати довідки про доходи, індивідуальні відомості форми ОК-5 та ОК-7, розрахувати майбутню пенсію.

     Під час зустрічі Людмила Хрипко ознайомила присутніх з постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 “Про додаткові зміни щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”, наголосила що з 1 вересня поточного року відбудуться певні зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання. Пенсіонери, які на сьогодні отримують виплати у відділеннях АТ «Укрпошта» або з доставкою додому листоношами, до 1 вересня 2021 року повинні обрати один з уповноважених банків для здійснення подальшої виплати пенсій.

Biblioteka 1024x768 - Зустрічі в трудових колективах — ефективний засіб інформування громадян
TSNAP 973x1024 - Зустрічі в трудових колективах — ефективний засіб інформування громадян
background Layer 1