Пропустити навігацію

Радіослухачам Дніпропетровщини розповіли про актуальні зміни у пенсійному забезпеченні у 2021 році

     Перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Лариса Дуксова 21 травня 2021 року взяла участь у програмі “Тема дня” на радіостанції «Радіо Дніпро». Розмова була присвячена багатьом темам, зокрема: змінам в організації виплати і доставки пенсій за місцем фактичного проживання та у правилах отримання допомоги на поховання.

     Більш детально Лариса Дуксова зупинилася на перерахунку пенсій пенсіонерам, що продовжують працювати. Пояснила, які відбулись зміни у термінах щодо звітування страхувальниками про сплату ЄСВ до податкових органів. Запевнила, що перерахунок працюючим пенсіонерам буде проведений обов’язково та в автоматичному режимі, при цьому розмір пенсій переглядатиметься з урахуванням 1 квітня 2021 року.

     Довідково: За станом на 01.05.2021 на Дніпропетровщині кількість пенсіонерів становила 914,9 тис. осіб, серед яких працюючих — 234,3 тис. осіб.

Radio Duksova Larysa Viktorivna 1024x768 - Радіослухачам Дніпропетровщини розповіли про актуальні зміни у пенсійному забезпеченні у 2021 році

background Layer 1