Пропустити навігацію

Мешканців Чечелівського району м.Дніпра інформують про актуальні зміни у пенсійному забезпеченні

     Протягом травня Світлана Золотухіна  – начальник відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) та фахівці відділу  проводили активну роботу щодо  інформування громадян  Чечелівського району м. Дніпро з питання  зміни способу виплати пенсії та грошової допомоги у 2021 році, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам. 

     Так, 17 та 19 травня Світлана Золотухіна зустрічалась з громадянами у відділенні Червоного хреста Чечелівського району м. Дніпра, 20 травня з мешканцями району у Правобережному управлінні соціального захисту населення у Чечелівському районі м. Дніпра та територіальному центрі обслуговування одиноких громадян у Чечелівському районі м. Дніпра.

     Під час зустрічей з громадянами фахівець поінформувала  про зміни в пенсійному законодавстві стосовно способу виплати пенсії та грошової допомоги у 2021 році, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, перерахунків мінімальних розмірів пенсій для пенсіонерів, які досягли 65 років, та доплат пенсіонерам які досягли 80 років.

     Інформування  населення в телефонному режимі триває.

     Задля зменшення кількості особистих звернень до сервісного центру та більш якісного інформування населення Чечелівського району м. Дніпро Світлана Золотухіна  –  начальник відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) проводить 1 раз на тиждень  “пряму телефонну лінію”. У травні проведено 4  заходи, протягом яких надано 43  консультації щодо зміни способу виплати пенсії через банки, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, переліку документів для призначення пенсії та отримання виплати допомоги на поховання, індексації пенсії тощо.

     Під час розмови Світлана Золотухіна пропонувала громадянам  зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України для вирішення питань дистанційно.

IMG 0f774ce763158fb20846a0909ced3535 V 1024x768 - Мешканців Чечелівського району м.Дніпра інформують про актуальні зміни у пенсійному забезпеченні

IMG 2b175e8bea2b444b3ff90ed300bb2707 V 1024x768 - Мешканців Чечелівського району м.Дніпра інформують про актуальні зміни у пенсійному забезпеченні
 
background Layer 1