Пропустити навігацію

 Відбулась зустріч з населенням в приміщенні КЗ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”

     Відбулась зустріч з населенням в приміщенні КЗ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” за участі головного спеціаліста відділу обслуговування громадян№19 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Світлани Клименко.

      Фахівець докладно розповіла про порядок виплати пенсії відповідно до Постанови КМУ №277 від 29.03.2021 року , про переваги та зручність отримання пенсійних виплат через банківську установу. Також Світлана Клименко проінформувала громадян про умови нарахування пенсії за віком, про залежність її розміру від величини заробітку, суми сплачених внесків та тривалості страхового стажу. Повідомила присутніх про зручну можливість отримання інформації та надання документів за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, отримання довідок на порталі та інформування за допомогою СМС-повідомлень. Світлана Клименко акцентувала увагу на те, що тільки легальна оплата праці дає можливість в майбутньому призначити пенсію.

Tertsentr 766x1024 -  Відбулась зустріч з населенням в приміщенні КЗ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”

background Layer 1