Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області знайомились з новим фірмовим стилем Пенсійного фонду України

     У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області відбувся внутрішній тренінг на тему: “Використання елементів фірмового стилю”. Внутрішнім тренером визначено головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи Юлію Матюхіну. яка брала участь у професійному тренінгу Пенсійного фонду України, присвяченому затвердженню та введенню в дію концепції нового фірмового стилю державної установи.

     На заході були присутні фахівці, відповідальні за підготовку інформаційних матеріалів — 24 особи. Головний спеціаліст ознайомила учасників із основними розділами, що містяться у брендбуці, оновленим логотипом та слоганом Фонду. Розповіла про вимоги до колористики та типографіки під час створення діаграм, презентацій, буклетів тощо. Були надані практичні рекомендації стосовно підготовки інформаційних, графічних та презентаційних матеріалів.

     Дотримання нових стандартів, які відповідають затвердженій концепції фірмового стилю, підвищить рівень впізнаваності Пенсійного фонду України серед громадськості.

SLAJDY - Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області знайомились з новим фірмовим стилем Пенсійного фонду України

background Layer 1