Пропустити навігацію

Капітальний ремонт (модернізація системи теплопостачання з установленням пристрою обліку теплової енергії) в будівлі, розташованої за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 116-А

1. Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, 49094, вул. Набережна Перемоги, 26, код за ЄДРПОУ: 21910427

2. Конкретна назва предмету закупівлі: Капітальний ремонт (модернізація системи теплопостачання з установленням пристрою обліку теплової енергії) в будівлі, розташованої за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 116-А

3. Код ДК 021-2015 (CPV):45330000-9 — Водопровідні та санітарно-технічні роботи

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-13-001714-c

5. Очікувана вартість: 206 775, 60 з ПДВ в межах затверджених бюджетних призначень.

6. КЕКВ: 3132

7. Вид закупівлі: Відкриті торги

8. Технічні, якісні та кількісні характеристики:

Предмет закупівлі: Капітальний ремонт (модернізація системи теплопостачання з установленням пристрою обліку теплової енергії) в будівлі, розташованої за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 116-А, код ДК 021-2015 (CPV): 45330000-9 – Водопровідні та санітарно-технічні роботи.

1. Роботи виконуються у відповідності до Державних будівельних норм, Закону України «Про охорону праці», наказу Міністерства палива та енергетики України від 14.02.07 № 71 «Про затвердження Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», вимог і нормативів екологічної безпеки, правил протипожежної безпеки, санітарних норм, правил електробезпеки з використанням власних матеріалів та устаткування Підрядника.

Роботи виконуються без отримання попередньої оплати.

  1. Під час проведення Робіт Учасник має забезпечити експлуатацію адміністративної будівлі за її основним призначенням.

  1. Замовник не несе відповідальність за збереження матеріальних цінностей та обладнання Підрядника.

  2. В процесі виконання Робіт та після їх закінчення Підрядник зобов’язаний очищати місце проведення Робіт від будівельного сміття.

6. Обсяг Робіт зазначений у дефектному акті.

7. Строк виконання Робіт – протягом 25 календарних днів з дня, наступного за днем підписання договору.

8. Гарантія на роботи, матеріали та обладнання не менше 12 місяців з дня підписання Акту приймання виконаних робіт за формою КБ-2в та Довідки про вартість виконаних робіт за формою КБ-3.

9. У складі Тендерної пропозиції Учасник повинен надати:

1

Розрахунки відповідно до ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правил визначення вартості будівництва», завірені Учасником та сертифікованим інженером-проектувальником, який склав кошторисну документацію:

– Договірна ціна;

– Зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва;

– Локальний кошторис;

– Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису

із вилученням із розрахунків коштів на утримання служби замовника (включаючи витрати на технічний нагляд), коштів на проведення процедури закупівлі, вартості проектних робіт, вартості експертизи проектної документації та коштів на здійснення авторського нагляду.

2

Документ, що підтверджує наявність працівника відповідального з охорони праці (копію наказу про прийняття на роботу та/або договору, та/або контракту між працівником та роботодавцем або іншого документа).

3

Гарантійний лист про взяття зобов’язання щодо проведення інструктажу відповідно до Закону України «Про охорону праці» перед початком робіт.

3

Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

4

Діюче посвідчення про допущення до обслуговування теплового господарства з відміткою про періодичну перевірку знань відповідно до Закону України “Про охорону праці”.

5

Гарантійний лист на підтвердження того, що будівельні матеріали та комплектуючи вироби, конструкції та системи, що застосовуються учасником для виконання робіт, обладнання, що підлягає встановленню, є новими тобто такими, що раніше не використовувалися і повністю відповідають вимогам щодо їх якості, а також усім технічним вимогам/державним стандартам та мають відповідні сертифікати, технічні паспорти та інші документи, що засвідчують їх якість та безпечність, та копії яких Учасник зобов’язується надати на першу вимогу Замовника.

6

Лист про підтвердження виконання робіт без отримання авансового платежу.

9. Обґрунтування застосування процедури відкритих торгів

З урахуванням вартісної межі, встановленої ст. 3 Закону України “Про публічні закупівлі” за кодом ДК 021-2015 (CPV): 45330000-9 — Водопровідні та санітарно-технічні роботи, наявні підстави для проведення процедури відкритих торгів відповідно до ст. 20 Закону України “Про публічні закупівлі”.

background Layer 1