Пропустити навігацію

Прямі «гарячі лінії» у відділі обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) м. Дніпра

     З метою інформування громадян з питань пенсійного законодавства застосовуються дистанційні форми роботи, зокрема, у відділі обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області постійно працює пряма «гаряча лінія».

     Спілкування керівництва відділу за телефоном з громадянами району сприяє зменшенню кількості особистих звернень до сервісного центру та більш якісного інформування населення.

     Протягом серпня 2021 року начальник відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Світлана Золотухіна провела 8 прямих «гарячих ліній» з мешканцями Чечелівського району м. Дніпра.

    Протягом відведеного часу, у телефонному режимі громадянам було надано 111 консультацій щодо: перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, переліку документів для призначення пенсії та отримання виплати допомоги на поховання, індексації пенсії, зміни способу виплати пенсії через банки, з питання запровадження електронних трудових книжок та електронних лікарняних.

     Під час розмови керівник відділу запропонувала громадянам зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного Фонду України для отримати послуги дистанційно.

Zolotuhina - Прямі «гарячі лінії» у відділі обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) м. Дніпра

background Layer 1