Пропустити навігацію

Проведено виїзний прийом у загальноосвітній школі м. Кам’янське

     Заступник начальника відділу обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) Лариса Зарецька 06 вересня 2021 року провела виїзний прийом у Комунальному закладі Кам’янської міської ради “Середня загальноосвітня школа № 25”.

     Під час зустрічі працівникам надані роз’яснення щодо пенсійного забезпечення, а саме: залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду, про підготовку документів для призначення пенсії, про поняття “страхового” та трудового стажу, право виходу на пенсію, призначення пенсії за вислугу років.

     Присутнім розповіли про нові онлайн послуги на вебпорталі Пенсійного фонду України, а саме: запровадження механізму автоматичного призначення пенсії без звернення особи, можливість переглянути відомості про свою трудову діяльність в “Електронній трудовій книжці” та доступу до “Е-лікарняного” через особистий кабінет страхувальника.

     Для прикладу, головного бухгалтера, було зареєстровано на вебпорталі Пенсійного фонду України, створено особистий кабінет та показані всі кроки заповнення “Анкети-заяви на автоматичне призначення пенсії”, надання скан-копій трудової книжки та документів, необхідних для призначення пенсії, перегляд е-лікарняного, заповнення анкети РЗО та інше.

    На завершення заходу працівники закладу мали змогу поспілкуватися та отримати відповіді на особисті запитання.  Роздані інформаційні буклети для ознайомлення. 

IMG 5168 1024x768 - Проведено виїзний прийом у загальноосвітній школі м. Кам'янське IMG 5172 1024x768 - Проведено виїзний прийом у загальноосвітній школі м. Кам'янське IMG 5178 1024x768 - Проведено виїзний прийом у загальноосвітній школі м. Кам'янське

background Layer 1