Пропустити навігацію

За “круглим столом” з представниками міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) обговорили можливості електронних сервісів Пенсійного фонду України

     Заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Лілія Водолазька 13 вересня 2021 року провела засідання “круглого столу” з представниками міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

     Учасники заходу були ознайомлені з електронними сервісами, які надає Пенсійний фонд України. особливу увагу приділено автоматичному призначенню пенсії, Е-трудовій та Е-лікарняному.

     Обговорювали питання щодо інформування населення про виплати на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку зі смертю одержувача пенсії, а також розміщення переліку документів для отримання вищезазначених виплат у доступності та зручності суб’єктів в міжрегіональних управління.

     По завершенню засідання роздані відповідні інформаційні буклети.

1631522581552 - За "круглим столом" з представниками міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) обговорили можливості електронних сервісів Пенсійного фонду України

background Layer 1