Пропустити навігацію

Послуги з технічного обслуговування системи газопостачання та газового обладнання (крім ВОГ) по об’єкту за адресою: Дніпропетровська область, смт Софіївка, вул. Меліоративна, буд. 3

1. Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, 49094, вул. Набережна Перемоги, 26, код за ЄДРПОУ: 21910427

2. Конкретна назва предмету закупівлі: Послуги з технічного обслуговування системи газопостачання та газового обладнання (крім ВОГ) по об’єкту за адресою: Дніпропетровська область, смт Софіївка, вул. Меліоративна, буд. 3.

3. Код ДК 021-2015 (CPV): 50530000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-14-011168-b

5. Очікувана вартість: 1 400,00 грн з ПДВ, в межах затверджених кошторисних призначень.

6. КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних).

7. Вид закупівлі: Спрощена закупівля.

Технічні та якісні вимоги до предмету закупівлі:

1.1. Учасник має забезпечити технічне обслуговування систем газопостачання та газового обладнання (крім ВОГ) та здійснювати свою діяльність згідно з чинними нормативно – правовими актами, Кодексу ПБСГ, ДБН «Газопостачання» з урахуванням Правил безпеки систем газопостачання.

1.2. Послуги, що закуповуються повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період надання послуг.

1.3. Якість наданих послуг має забезпечити безперебійну та безпечну роботу обладнання згідно проектних характеристик.

1.4. Виконавець несе повну відповідальність за дотримання правил охорони праці та техніки безпеки, пожежної безпеки при наданні послуг.

1.5. За результатами наданих послуг, Замовнику надаються акти на виконані послуги із занесенням відповідних відміток у паспортах обладнання котлів про проходження технічного огляду.

1.6. Надання послуг Учасник здійснює своїми засобами, з застосуванням власних матеріалів і техніки.

1.7. Доставка інструменту, устаткування, необхідного для надання послуг, та фахівців здійснюються транспортом Учасника та за його рахунок.

2. Перелік послуг з технічного обслуговування систем газопостачання та газового обладнання (крім ВОГ):

 

з/п

Найменування

Термін виконання по місяцях

Жовтень

Листопад

Грудень

1

Огляд технічного стану, шляхом н/т до 20 п.м

1

1

2

Огляд технічного стану відключаючих пристроїв на вводах, ввідних газопроводах: кран

1

1

3

Випробування на щільність газових мереж комунально-побутових об’єктів та приватних житлових будинків тиском повітря 500 даПа до 20 п.м

1

background Layer 1