Пропустити навігацію

Хронологія засідань колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області в 2020 році

Дата

Питання порядку денного

20.02.2020

1. Про підсумки роботи у 2019 році щодо виконання бюджету, реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та завдань, покладених на Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

21.02.2020

1. Про розгляд та схвалення проєкту бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на 2020 рік.

25.05.2020

1. Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області у І кварталі 2020 року.

2. Про стан організації роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, спрямованої на погашення заборгованості по платежах.

3. Про підсумки роботи управління внутрішнього аудиту за 2019 рік та завдання на 2020 рік.

23.07.2020

1. Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області у І півріччі 2020 року.

2. Про виконання доручень Уряду з легалізації заробітної плати та з питань проведення роботи щодо виявлення ознак використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю.

3. Про організацію інформаційно-роз’яснювальної роботи Головним управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

4. Про організацію правової роботи в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

27.10.2020

1. Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області за 9 місяців 2020 року.

2. Про стан організації роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, спрямованої на погашення заборгованості по платежах.

3. Про стан впровадження рекомендованих Пенсійним фондом України стандартів обслуговування громадян.

4. Про результати перевірок органами праці та соціального захисту населення щодо додержання вимог законодавства органами Фонду області під час призначення (перерахунку) та виплаті пенсій і вжиті заходи щодо усунення виплатних порушень та попередження їх виникнення.

5. Різне.

18.12.2020

1. Про підсумки проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорій «Б» та «В» Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

2. Про стан виконання в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Закону України «Про звернення громадян».

3. Різне.

background Layer 1