Пропустити навігацію

Для працівників сільськогосподарського підприємства Томаківського району провели виїзний прийом

     Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 21 (сервісний центр) Віталія Пиріг провела виїзний прийом у приватній сільськогосподарській АФ “Перше травня” Томаківського району.

     Фахівець розповіла, чим сервіс “Автоматичне призначення пенсії” вигідний для громадян, які ще не є пенсіонерами – сервіс дозволяє завчасно завантажити усі документи для призначення пенсії. Наприкінці зустрічі данною послугою скористалися усі учасники заходу. Ознайомленно з умовами і порядком реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та його електронними послугами. Запропоновано зареєструватися на вебпорталі електронних послуг з метою дистанційного отримання послуг, здійснення контролю за даними, які в подальшому впливатимуть на пенсію, в системі смс-інформування, яка дає можливість інформувати отримувачів пенсійних виплат про призначення чи перерахунок пенсії, а застрахованих осіб – про сплату роботодавцем єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

     Усім присутнім були надані обгрунтовані відповіді та роз’яснення з питань, які їх цікавили та надані буклети.

09 22 30 - Для працівників сільськогосподарського підприємства Томаківського району провели виїзний прийом09 22 18 - Для працівників сільськогосподарського підприємства Томаківського району провели виїзний прийом

 

background Layer 1