Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління Фонду області долучилися до відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана — з шаною до мудрості

     На початку жовтня щороку відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні ще й День ветерана. За традицією ми висловлюємо глибоку пошану до людей, за плечима яких довгий життєвий шлях, нелегка праця. Щодня фахівці Головного управління Фонду області сумлінно виконують свою роботу, щоб пенсіонери — а їх на Дніпропетровщині майже 906 тисяч — відчували турботу та соціальну захищеність.

     Спеціалісти сервісних центрів міст Дніпро, Криий Ріг, Нікополь, Новомосковськ, Тернівка взяли участь в урочистих заходах, підготовлених міським та територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

     Відбулися зустрічі у відділенні Червоного хреста Чечелівського району м. Дніпро, громадських організаціях ветеранів міст Жовті Води, Нікополь, Кам’янське, П’ятихатського району, КЗ “Тернівська міська централізована бібліотечна система”.

     У Васильківському районі ветеранам від щирого серця вручили солодкі подарунки, а у Царичанському — провели онлайн-зустріч з підопічними КЗ “Могилівський геріатричний пансіонат” засобами відеозв’язку ZOOM.

     Пенсіонерам розповіли про зміни в пенсійному законодавстві у поточному році, індексацію пенсій, перерахунки мінімальних розмірів пенсійних виплат людям, які досягли 65 років, а також доплати пенсіонерам віком від 75 років.

     Кожен проведений захід — це вдячність за передані знання, досвід, мудрість і допомогу молодому поколінню.

Den lyudej pohylogo viku 2021 - Фахівці Головного управління Фонду області долучилися до відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана —  з шаною до мудрості

background Layer 1