Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області продовжують долучатися до відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

     Дніпропетровщина продовжує відзначати Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Так, 4 жовтня поточного року відбулися зустрічі з пенсіонерами, які перебувають у територіальних центрах соціального обслуговування Інгулецького, Покровського районів м.Кривого Рогу та Апостолівського району.

     У Тернівському районі м. Кривого Рогу фахівці сервісного центру №17 взяли участь у “Дні відкритих дверей”, що відбувся у Прозорому офісі. У заході взяли участь представники виконавчого комітету районної у місті ради та Управління праці та соціального захисту населення районної у місті ради.

     Мешканцям області розповіли про зміни у пенсійному забезпеченні, заплановані на 2021 рік, дистанційні сервіси, якими можна скористатися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, відповіли на запитання та надали змістовні консультації.

Den lyudej pohylogo viku 2021 1 - Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області продовжують долучатися до відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

background Layer 1