Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління розповіли представниці каналу “Відкритий” про новий сервіс “Е-лікарняний”

    Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області відповіли на запитання журналістки каналу “Відкритий” стосовно запровадження сервісу “Е-лікарняний”.

     Заступниця начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів — начальниця відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Світлана Лашкова розповіла, що таке електронний лікарняний, механізм його формування та передачі до органів Пенсійного фонду України, де можна подивитися документ та дізнатися його статус. Звернула увагу на можливі помилки та шляхи їх недопущення. Зазначила переваги електронного формату подання листків непрацездатності для застрахованих осіб та роботодавців.

    Заступник начальника відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олексій Пахомов наочно продемонстрував — як авторизуватися в Особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, де знайти електронний листок непрацездатності, яку інформацію він містить.

      Детальніше переглянути програму  можна тут 

1 Dnipro komentar E likarnyanyj 1024x768 - Фахівці Головного управління розповіли представниці каналу “Відкритий” про новий сервіс “Е-лікарняний”

Dnipro komentar E likarnyanyj 1024x768 - Фахівці Головного управління розповіли представниці каналу “Відкритий” про новий сервіс “Е-лікарняний”

background Layer 1