Пропустити навігацію

Заступник начальника сервісного центру №9 поспілкувалась з працівниками “Міського консультативно-діагностичного центру”

     Заступник начальника відділу обслуговування громадян №9 (сервісний центр) Зарецька Лариса Валентинівна здійснила виїзний прийом до Комунального некомерційного підприємства Кам’янської міської ради “Міський консультативно-діагностичний центр”.

     Протягом зустрічі медичний персонал ознайомили з основними умовами призначення пенсії за віком та переліком документів, який необхідний для призначення пенсії, поняттям “страхового” та “трудового” стажу, умовами зарахування до страхового стажу періодів навчання, догляду за дитиною до трьох років, правом на перерахунок пенсії. Фахівцям розповіли про зміни права на пенсію за вислугу років з урахуванням вимог щодо вислуги років та стажу, які передбачені законодавством.

     Особливу увагу звернула на необхідний наявний стаж за професією у визначений період, а саме:

    до 01.04.2018 – не менше 25 років;

     до 01.01.2016 – не менше 25 років 6 місяців;

     до 11.10.2017 – не менше 26 років 6 місяців.

     Крім того, трудовий колектив поінформовано про сучасні інноваційні технології електроних послуг пенсійного фонду України: електронні трудові книжки та Е-лікарняні. особливу увагу приділено автоматичному призначенню пенсії. окремо проведена роз’яснювальна робота з відділом кадрів з питання оформлення трудових книжок відповідно до вимог Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників.

     По закінченню заходу працівники підприємств мали змогу поспілкуватися та отримати відповіді, консультації на особисті запитання. 

IMG 5496 e1635159283776 1024x1024 - Заступник начальника сервісного центру №9 поспілкувалась з працівниками "Міського консультативно-діагностичного центру"

background Layer 1