Пропустити навігацію

Новації в електронних сервісах, зміни в пенсійному забезпеченні — про це та інше розповідали радіослухачам Дніпропетровщини

      Сьогодні на обласному радіо мешканцям Дніпропетровщини заступниця начальника Головного управління Лариса Дуксова висвітлила переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду, роз’яснила роботу електронного сервісу “автоматичне призначення пенсії”.

     У цілому радіопередача охопила і багато питань щодо страхового стажу, змін у пенсійному забезпеченні, які відбулись у поточному році, та ті, на які очікується до кінця 2021 року. Це й перерахунки 75-ти річним пенсіонерам, перерахунки пенсій через зміну прожиткового мінімуму для непрацездатних та мінімальної заробітної плати.

      Окремо фахівчиня донесла до радіослухачів особливості прийому громадян під час впровадження “червоної зони” в регіоні, повідомила, що у Фонді області вакціновано понад 95% співробітників.

     Довідково: на обліку 907,5 тисяч пенсіонерів, серед них: тих, хто входить у вікову групу від 75-ти до 80-ти років — понад 73 тис., старших за 80 років — майже 132 тис. Середній розмір пенсійної виплати в області — 4 405,64 грн. Щомісячна потреба на фінансування пенсій – 4,1 млрд грн.

Radio2 1024x684 - Новації в електронних сервісах, зміни в пенсійному забезпеченні — про це та інше розповідали радіослухачам Дніпропетровщини

 

background Layer 1