Пропустити навігацію

Головне управління Фонду області долучилось до відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією

     Уся світова спільнота 9 грудня з ініціативи Організації Об’єднаних Націй відзначає Міжнародний день боротьби з корупцією (International Anti-Corruption Day). Для боротьби з корупцією в цей день у багатьох країнах світу проходять спеціальні мирні демонстрації, зустрічі, конференції, семінари та інші заходи.

    Фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції розробили заходи з проведення Міжнародного дня боротьби з корупцією в Головному управлінні, які передбачають залучення широкого загалу до участі в інформаційній кампанії, та долучились до просвітницького заходу Пенсійного фонду України з цієї тематики.

   З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією 9 грудня 2021 року одночасно у всіх відділах обслуговування громадян (сервісних центрах) Головного управління проведений інформаційний захід “Стоп корупція”. За допомогою плакатів з гаслами “Ми проти корупції”, “Стоп корупція”, “Разом проти корупції”,”Україна проти корупції” привертали увагу відвідувачів Фонду області.

    У такий спосіб Дніпропетровщина продемонструвала своє категоричне ставлення до корупції.

Dnipro Den borotby z korouptsiyeyu 7 1024x576 - Головне управління Фонду області долучилось до відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією

background Layer 1