Пропустити навігацію

Результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції розглянули на нараді Головного управління

   У Головному управлінні Фонду області на нараді підсумували результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції.

   Захід відкрив очільник Фонду області Юрій Козак, який наголосив на важливості дотримання вимог Закону України “Про запобігання корупції” та недопущенні будь-яких порушень його складових.

   На нараді розглянули питання дотримання державними службовцями передбачених зазначеним Законом обмежень та правил етичної поведінки посадовцями Фонду області, перевірки якості обслуговування громадян у сервісних центрах і проведення роз’яснювальної роботи антикорупційного законодавства тощо.

   Вячеслав Патретний, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції, довів до уваги учасників наради, що у Головному управлінні відсутні звернення/повідомлення громадян (у тому числі анонімні) щодо порушення посадовими особами органів Фонду області вимог, обмежень та заборон, визначених Законом України “Про запобігання корупції”.

   Про результати спеціальних перевірок кандидатів на зайняття посад з підвищеним корупційним ризиком доповіла Світлана Кузенко, начальниця управління по роботі з персоналом.

IMG 20211214 130916 1024x768 - Результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції  розглянули на нараді Головного управління
IMG 20211214 131316 1024x768 - Результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції  розглянули на нараді Головного управління
background Layer 1