Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду області підсумували результати роботи з питань контрольно – перевірочної роботи.

      У Головному управлінні Фонду області відбулася нарада з питань конторольно-перевірочної роботи. Захід відкрила заступник начальника Головного управління Фонду області Олена Щирба, яка наголосила на важливості здійснення контролю за дотриманням суб’єктами системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування вимог законодавства шляхом проведення контрольних заходів.

     Вячеслав Стеблянко, начальник управління конторольно-перевірочної роботи, доповів про стан організації конторольно-перевірочної роботи та роботи в оновлених інформаційно — телекомунікаційних системах.

     Працівниками конторольно-перевірочної роботи проведено на 11% більше контрольних заходів, ніж за 11 місяців 2020 року. Питома вага результативних перевірок склала 37,2%. Встановлено фінансових порушень на 1,7 млн грн, які підлягають відшкодуванню до бюджету. Відшкодовано 100%.

DSC05070 1024x684 - У Головному управлінні Фонду області підсумували результати роботи з питань контрольно - перевірочної роботи.

 

DSC05080 1024x684 - У Головному управлінні Фонду області підсумували результати роботи з питань контрольно - перевірочної роботи.

background Layer 1