Пропустити навігацію

Для мешканців смт. Томаківка спеціалісти відділу обслуговування громадян №21 (сервісний центр) провели День відкритих дверей

     Спеціалісти відділу обслуговування громадян №21 (сервісний центр) провели День відкритих дверей для мешканців смт Томаківка.

     Фахівці ознайомили відвідувачів з основними напрямками роботи Пенсійного фонду, можливостями дистанційного обслуговування громадян за допомогою вебпорталу електронних послуг, розповіли про електронну послугу “пенсійний калькулятор”, який забезпечує користувачу можливість самостійно розрахувати розмір майбутньої пенсії за віком за даними про страховий стаж та заробітну плату, що міститься в Реєстрі застрахованих осіб.

     Присутнім надана практична допомога щодо реєстрації на вебпорталі електронних послуг за допомогою електронного цифрового підпису, отримання електронних документів, достовірність яких підтверджується QR-кодом.

     На завершення усім охочим були надані інформаційні матеріали щодо електронних послуг, які можливо отримати на вебпорталі Пенсійного фонду України.

20211222 085247 1024x1024 - Для мешканців смт. Томаківка спеціалісти відділу обслуговування громадян №21 (сервісний центр) провели День відкритих дверей

background Layer 1