Пропустити навігацію

Забезпечуємо соціальні права застрахованих осіб м. Кривого Рогу

     Спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №4 фінансово-економічного управління спільно з представниками відділів праці та соціально трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення виконкомів міста  Кривий Ріг постійно проводять інформаційні рейди обстеження суб’єктів господарювання, на яких інформують найманих працівників, фізичних осіб-підприємців з питання легалізації найманої праці, роз’яснюють їх права та методи контролю роботодавців.

     У рамках постійно діючої районної робочої групи з питань функціонування об’єктів бізнесу 23.12.2021 взято участь в обстеженні суб’єктів господарювання, розташованих по проспекту 200 – річчя  Кривого Рогу.

    Під час заходу привернуто увагу субєктів господарювання та найманих працівників до проблем неофіційного працевлаштування, виплати заробітної плати «в конвертах». Фізичним особам-підприємцям наголошено на неприпустимісті допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

      Субєктам господарювання та найманим працівникам надавались буклети з памятками щодо легалізованого працевлаштування та реєстрації на вебпорталі.

 

 

IMG 01 4 768x1024 - Забезпечуємо соціальні права застрахованих осіб м. Кривого Рогу

 

background Layer 1