Пропустити навігацію

Централізована охорона майна на об’єкті з реагуванням наряду охорони (послуги з моніторингу сигналів тривоги, що надходять з пристроїв охоронної сигналізації)

   1. Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, 49094, вул. Набережна Перемоги, 26, код за ЄДРПОУ: 21910427

   2. Конкретна назва предмету закупівлі: Централізована охорона майна на об’єкті з реагуванням наряду охорони (послуги з моніторингу сигналів тривоги, що надходять з пристроїв охоронної сигналізації)

     3. Код ДК 021-2015 (CPV): 79710000-4: Охоронні послуги

     4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-01-002020-a

     5. Очікувана вартість: 55 625,00 грн в межах затверджених бюджетних призначень.

     6. КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)

     7. Вид закупівлі: Відкриті торги

     8. Технічні, якісні та кількісні характеристики:

Інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики

     Для надання послуг з Централізованої охорони майна на об’єкті з реагуванням наряду охорони (послуги з моніторингу сигналів тривоги, що надходять з пристроїв охоронної сигналізації) код за ДК 021-2015 (CPV): 79710000-4 Охоронні послуги, Замовника обов’язковими умовами є :

1. Підключення наявної охоронно-тривожної сигналізації до пульта охорони Учасника. В разі, якщо Учасника буде оголошено переможцем, він повинен виконати безкоштовну установку (перекомутацію) відповідного обладнання на об’єкті Замовника на власний пульт охорони до моменту початку надання Послуг за договором.

2. Здійснення експлуатаційного обслуговування охоронно-тривожної сигналізації.

3.Якісно та своєчасно, в технічно можливий строк, ліквідовувати несправності, які можуть бути усунуті безпосередньо за місцем знаходження системи охоронно-тривожної сигналізації, за заявкою Замовника.

4. Підтримання в робочому стані діючої у Замовника системи охоронно-тривожної сигналізації шляхом проведення регулярного (щомісячного) експлуатаційного обслуговування всіх елементів системи. При отриманні сигналів про несправність охоронно-тривожної сигналізації – терміново повідомляти про це Замовника та забезпечити прибуття групи посиленого персоналу охорони для забезпечення охорони об’єкта.

5. Спостереження за допомогою пунктів централізованого спостереження за станом сигналізації що встановлена на об’єкті.

6. Забезпечення збереження майна, приміщень, обладнання, що знаходиться на об’єкті Замовника за допомогою охоронно-тривожної сигналізації.

7. У разі надходження на пульт централізованого спостереження сигналу про спрацювання сигналізації на Об’єкті в період охорони сповістити уповноважену особу Замовника про спрацювання сигналізації на Об’єкті з метою виявлення причин спрацювання сигналізації.

8. У разі спрацювання охоронної сигналізації вживати заходів для виявлення причини спрацювання та запобігати несанкціонованому проникненню до охоронюваних приміщень Замовника.

9. Наявність посиленого персоналу охорони, дислокованого автотранспорту за адресами надання послуг для забезпечення реагування на випадок надзвичайної події.

10. Всі працівники групи реагування (наряду охорони) повинні бути забезпечені форменим одягом, переносними радіостанціями, спеціальними засобами індивідуального захисту та самооборони, які відповідають вимогам чинного законодавства (на підтвердження учасник має надати у складі тендерної пропозиції гарантійний лист).

11. Реагування на сигнал «ТРИВОГА» групами посиленого персоналу охорони.

12. Забезпечення своєчасного прибуття групи посиленого персоналу охорони в разі спрацювання охоронно-тривожної сигналізації для виявлення обставин виклику і прийняття необхідних запобіжних заходів.

13. Забезпечення прибуття посиленого персоналу охорони до об’єкту охорони: у нічний час – не більше ніж за 5 хвилин, у денний – не більше ніж за 10 хвилин.

     9. Обґрунтування застосування процедури відкритих торгів

  З урахуванням вартісної межі, встановленої ст. 3 Закону України “Про публічні закупівлі”наявні підстави для проведення процедури відкритих торгів відповідно до ст. 20 Закону України “Про публічні закупівлі” за кодом 021:2015:79710000-4: Охоронні послуги

background Layer 1