Пропустити навігацію

Управління інформаційних систем та електронних реєстрів

Основними завданнями управління є:

– формування, адміністрування, супроводження та розвиток інформаційно-комунікаційної системи Пенсійного фонду України, баз даних, програмних комплексів, що використовуються Пенсійним фондом України;

– ведення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;

– забезпечення захисту інформації в цих системах.

Відповідно до своїх основних завдань управління:

  1. Забезпечує формування та ведення реєстру застрахованих осіб.

  2. Забезпечує обробку запитів та надання у випадках, передбачених законодавством, відомостей з облікових карток застрахованих осіб.

  3. Опрацьовує та вносить відомості щодо трудової діяльності застрахованих осіб на підставі отриманих через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України сканованих копій трудових книжок до персональної облікової картки застрахованої особи в реєстрі застрахованих осіб.

  1. Проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань надання послуг на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

  2. Здійснює ведення та супроводження інформаційних систем, моніторинг та контроль за достовірністю даних в цих системах.

  3. Забезпечує адміністрування, організаційно-методичну підтримку, супровід та поточну експлуатацію програмного забезпечення:

  • підсистем Інтегрованої комплексної інформаційної системи Пенсійного фонду України;

  • систем антивірусного захисту;

  • системи електронного документообігу.

  1. Забезпечує захист інформації в інформаційно-комунікаційній системі.

  2. Забезпечує роботу локальної мережі та комп’ютерного парку головного управління, адміністрування ресурсів інформаційно-комунікаційних систем, мережевих сервісів, автоматизованих систем, антивірусного та мережевого захисту інформації.

background Layer 1