Пропустити навігацію

Як зареєструватися на вебпорталі

ОНЛАЙН РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ ЦИФРОВИМ ПІДПИСОМ (КЛЮЧЕМ КЕП)
Ключ КЕП знаходиться на будь-якому носії (наприклад, флешка, токен чи жорсткий диск Вашого комп’ютера) або на електронному пенсійному посвідченні (ЕПП).
ДЛЯ АВТОРИЗАЦІЇ за КЕП з ФЛЕШКИ АБО З ТОКЕНА ВАМ ПОТРІБНО ВИКОНАТИ НАСТУПНІ КРОКИ:
1. На екранній формі «Вхід» в закладці «За КЕП» або «За токеном» ознайомитися зі списком Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК), КЕП яких підтримує Веб-портал ПФУ;
2. Якщо Ви не маєте ще КЕП одного з цих АЦСК, Вам необхідно звернутися в АЦСК та отримати КЕП. Інформація щодо отримання КЕП може Вами бути отримана в Інтернеті в залежності від АЦСК, обраного Вами;
3. Після отримання КЕП – оберіть пункт головного меню «Вхід» та виконайте перший вхід на Портал за КЕП (закладка «За КЕП»).

ДЛЯ АВТОРИЗАЦІЇ за КЕП з ЕПП ВАМ ПОТРІБНО ВИКОНАТИ НАСТУПНІ КРОКИ:
1. Якщо Ви не маєте ще електронного пенсійного посвідчення (ЕПП), зверніться до органу Пенсійного фонду України та отримайте ЕПП. Ключ КЕП, записаний в Електронному пенсійному посвідченні створюється автоматично в процесі підготовки Вашого особистого Електронного пенсійного посвідчення (ЕПП). Для використання ЕПП Ви маєте пам’ятати PIN-код, який встановили при отриманні ЕПП для додатку КЕП.
2. Після отримання ЕПП – оберіть пункт головного меню «Вхід» та виконайте перший вхід на Портал за ЕПП (закладка «За ЕПП»).

ДЛЯ АВТОРИЗАЦІЇ за БанкІD або МобайлID ВАМ ПОТРІБНО ВИКОНАТИ НАСТУПНІ КРОКИ:
1. Обрати на Вебпорталі авторизацію засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації (ID.GOV.UA).
2. Відпрацювати авторизацію за БанкІD або МобайлІD на сайті інтегрованої системи електронної ідентифікації.

 

YAK ZAREYESTR - Як зареєструватися на вебпорталі

background Layer 1