Пропустити навігацію

Звіт про кількість запитів, що надійшли до Головного управління Фонду області відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за січень-жовтень 2023 року

Відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” за січень – жовтень 2023 року опрацьовано 915 інформаційних запитів.

    Найбільшу кількість запитів отримано на електронну адресу Фонду – 433 під час особистого прийому – 340, та через поштові відділення зв’язку 142.

     За категорією запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб – 881, від юридичних осіб – 34.

     Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо:

– результатів проведеного перерахунку пенсії, розміру доплати та надання копій документів з пенсійної справи за результатами їх проведення;

–  виконання рішення суду, зокрема військовослужбовцям;

– надання копій документів зокрема, з пенсійної справи;

– надання інформації щодо виплати допомоги на поховання;

– надання інформації щодо періоду перебування на обліку платника єдиного внеску;

– надання розрахунку пенсії державного службовця з березня 2022 року;

– надання інформації щодо підтвердження отримання та реєстрації надісланих на адресу Головного управління документів в тому числі позовної заяви;

-надання інформації щодо утримань з пенсій;

– щодо кількості отриманих Головним управління судових рішень, з Дніпропетровського окружного адміністритивного суду, щодо проведення перерахунків пенсій військовослужбовцям.

     Найбільша кількість запитів надійшла від жителів м. Дніпро (346), м. Кривого Рогу (114) та з інших міст області (455).

   За класифікацією змісту запитів дописувачів найбільше цікавили питання соціального захисту та пенсійного забезпечення 888 запитів або 97,05% їх загальної кількості та 27 – на інші види інформації.

     Усі запити відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” опрацьовано у встановлений законодавством строк.

background Layer 1