Пропустити навігацію

Звіт за станом на 01.11.2023

За станом на 01.11.2023 до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області надійшло 963 повідомлення про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання (серед них: 429 повідомлень про нещасні випадки на виробництві та 534 – про професійні захворювання).

Спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління приймали участь в усіх розслідуваннях нещасних випадках та професійних захворювань.

За результатами розслідування складено 347 актів, пов’язаних з виробництвом та 95 – не пов’язаних. Завершено розслідування 432 випадків професійних захворювань.

Проведено 37 позапланових перевірок стану умов і безпеки праці та профілактичної роботи на підприємствах області, виявлено 154 порушення нормативно-правових актів з охорони праці.

За несвоєчасне інформування Головного управління Фонду області про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємстві, складено 11 протоколів про адміністративне праворушення, винесено 11 постанов про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу на суму 1496,00 грн.

background Layer 1