Пропустити навігацію

Звіт про кількість запитів, що надійшли до Головного управління Фонду області відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за січень – грудень 2023 року

Відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” за січень – грудень 2023 року зареєстровано 1071 інформаційний запит.

Найбільшу кількість запитів отримано на електронну адресу Фонду – 513 під час особистого прийому 382, та через поштові відділення зв’язку – 176.

За категорією запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб – 1031, від юридичних осіб – 40.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо:

результатів проведеного перерахунку пенсії, розміру доплати та надання копій документів з пенсійної справи за результатами їх проведення;

виконання рішення суду, зокрема військовослужбовцям;

  • надання копій документів зокрема, з пенсійної справи;

  • надання інформації щодо виплати допомоги на поховання;

  • надання інформації щодо періоду перебування на обліку платника єдиного внеску;

  • надання розрахунку пенсії державного службовця з березня 2022 року;

  • надання інформації щодо підтвердження отримання та реєстрації надісланих на адресу Головного управління документів в тому числі позовної заяви;

  • надання інформації щодо утримань з пенсій;

  • щодо кількості отриманих Головним управлінням судових рішень, з Дніпропетровського окружного адміністративного суду, щодо проведення перерахунків пенсій військовослужбовцям.

Найбільша кількість запитів надійшла від жителів м. Дніпро (391), м. Кривого Рогу (126) та з інших міст області (554).

За класифікацією змісту запитів дописувачів найбільше цікавили питання соціального захисту та пенсійного забезпечення 1038 запитів або 96,92% їх загальної кількості та 33 – на інші види інформації.

Усі запити відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації ” опрацьовано у встановлений законодавством строк.

background Layer 1