Пропустити навігацію

Оренда легкового автомобіля для службового використання без водія

1. Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, 49094, вул. Набережна Перемоги, 26, код за ЄДРПОУ: 21910427

2. Конкретна назва предмету закупівлі: Оренда легкового автомобіля для службового використання без водія.

3. Код ДК 021-2015 (CPV): 60173000-1 — Прокат пасажирських транспортних засобів без водія

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-16-003281-a

5. Очікувана вартість: 218 695,84 грн в межах затверджених бюджетних призначень.

6. КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)

7. Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8. Технічні, якісні та кількісні характеристики:

Строк надання послуг: протягом 2024 року.

Тип кузову: седан, чотиридверний, наявність двох рядів повнорозмірних (тобто придатних для досить комфортного розміщення п’яти дорослих осіб) сидінь, що відповідає класу не нижче класу D.

Трансмісія: механічна та/або автоматична.

Тип двигуна: бензиновий.

Об’єм двигуна: від 1,8 – 2,5 л.

Рік випуску: не пізніше 2010 року, пробіг не більше 120 000,00 км.

Придбання бензину забезпечується Замовником.

Поточний та капітальний ремонт автомобіля, а також виконання регламентних робіт щодо його технічного обслуговування, послуги з шиномонтажу, придбання комплекту зимових та літніх шин здійснюється Учасником самостійно за власні кошти, без подальшого відшкодування витрат Замовником.

Страхування автомобіля здійснюється Учасником.

Інші умови: автомобіль має бути у справному технічному стані, без зовнішніх ушкоджень, без рекламних наклейок, малюнків; салон та багажник автомобіля має пройти санітарну обробку та мати належний охайний вигляд; обов’язкова наявність комплекту зимових та літніх шин із мінімальним зношенням, кондиціонеру та/або установки клімат контролю, пасків безпеки, аптечки та вогнегасника, знаку аварійної зупинки.

Орендар має право вимагати від Орендодавця проведення експертизи технічного стану Автомобіля організацією, визначеною Орендодавцем, без подальшого відшкодування таких витрат. У разі поламки Автомобіля Орендодавець зобов’язаний на строк ремонту безоплатно надати Орендарю інший, аналогічний предмету закупівлі автомобіль.

В складі тендерної пропозиції Учасник має надати свідоцтво про державну реєстрацію автотранспортного засобу, якщо учасник не є власником, додатково надає документи які підтверджують право користування зазначеним автотранспортним засобом та право передачі його третім особам (за договором оренди, позички, тощо).

Вартість запропонованого учасником у складі тендерної пропозиції автомобіля не може перевищувати граничних сум витрат визначених пунктом 5 постанови Кабінету Міністрів України від 04 квітня 2001 р. № 332 “Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету”, про що учасником у складі тендерної пропозиції надається гарантійний лист із ринковою, балансовою (залишковою) вартістю автотранспортного засобу.

9. Обґрунтування застосування процедури відкритих торгів:

З урахуванням вартісної межі, встановленої ст. 3 Закону України “Про публічні закупівлі” наявні підстави для проведення процедури відкритих торгів відповідно до ст. 20 Закону України «Про публічні закупівлі» за кодом ДК 021-2015 (CPV): 60173000-1 — Прокат пасажирських транспортних засобів без водія.

background Layer 1