Пропустити навігацію

Першотравенський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провів інформаційно-роз`яснювальний захід для учнівської молоді

20180928 1 300x169 - Першотравенський відділ обслуговування громадян  (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провів інформаційно-роз`яснювальний захід для учнівської молоді28 вересня 2018 року в м.Першотравенськ відбулася зустріч начальника Першотравенського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ольги Романенко з учнями ЗОШ №4.

На зустрічі обговорені питання щодо вибору майбутньої професії та пріоритети роботи в органах Пенсійного фонду України. Отриманні інформації про свій страховий стаж.

Увагу присутніх акцентовано на реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України та присутні подякували начальнику Першотравенського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) за цікавий захід.

background Layer 1