Пропустити навігацію

У місті Жовті Води провели семінар з безробітними

Фахівці Жовтоводського відділу обслуговування громадян (сервісний центр)  провели зустрічі з безробітними, які перебувають на обліку в Жовтоводській міській філії Дніпропетровського обласного Центру зайнятості населення.

Захід провела виконувач обов’язків начальника сервісного центру Тетяна Зінов’єва.

Присутніх ознайомили з основними положеннями пенсійного законодавства щодо забезпечення в майбутньому права на пенсію – це легальне працевлаштування із відповідним відрахуванням страхових внесків до Пенсійного фонду та набуття необхідної кількості страхового стажу.

Обговорили питання отримання довідок про заробітну плату від підприємств, які на теперішній час є ліквідованими, про зарахування до страхового стажу періодів перебування на спрощеній системі оподаткування, про  добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Крім того, присутні були ознайомлені з можливістю реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України, отримання інформаційного СМС-повідомлення про сплату страхових внесків.

Наприкінці часники зібрання отримали інформаційні буклети.

IMG 3809 300x225 - У місті Жовті Води провели семінар з безробітнимиIMG 3806 300x225 - У місті Жовті Води провели семінар з безробітними

background Layer 1