Пропустити навігацію

Начальник Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом та зустріч з колективом в Марганецькому територіальному центрі

У день громадян похилого віку в Марганецькому територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) начальник Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Світлана Головко провела виїзний прийом та зустріч з колективом, привітала з Днем похилого віку громадян, яких обслуговує Центр. Усього на денному відділенні обслуговується 30 осіб, у тимчасовому відділенні – 10 осіб, надомне обслуговування – 350 осіб, група здоров’я – 12.

На заході були обговорені основні зміни в пенсійному законодавстві з 01.10.2017 та з 01.01.2018 після прийняття пенсійної реформи. Роз’яснені умови зарахування страхового стажу, заключення договору добровільного страхування, проведення перерахунків працюючим пенсіонерам.

Надана інформація про реєстрацію на ВЕБ-порталі Пенсійного фонду України про СМС-інформування від ПФУ.

Присутнім роздані буклети з питань пенсійного забезпечення, прийнято анкети щодо якості обслуговування Марганецького відділу обслуговування громадян.

VEB zustr 225x300 - Начальник Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом та зустріч з колективом в Марганецькому територіальному центріVEB viezd 225x300 - Начальник Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом та зустріч з колективом в Марганецькому територіальному центріVEB vitannya 225x300 - Начальник Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом та зустріч з колективом в Марганецькому територіальному центрі

background Layer 1