Пропустити навігацію

Фонд області провів День відкритих дверей для мешканців Центрального, Соборного та Шевченківських районів м.Дніпро

vidkr dveri 225x300 - Фонд області провів День відкритих дверей для мешканців Центрального,  Соборного та Шевченківських районів м.ДніпроЗаступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №2 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Віталіна Нефьодова провела “День відкритих дверей”.

Під час заходу фахівець Фонду продемонструвала відвідувачам роботу громадської приймальні, що діє за принципом єдиного вікна. Розповіла про систему обслуговування громадян на базі центральної системи призначення та виплати пенсій.

Також спеціаліст ознайомила гостей з функціями та завданнями Пенсійного фонду, зі змінами у пенсійному законодавстві, акцентувала увагу на важливості легальної зайнятості для кожного громадянина.

Відвідувачі заходу ознайомились з процедурою реєстрації Веб- порталі електронних послуг  Пенсійного фонду, за допомогою якого можна дистанційно взаємодіяти з органами Фонду. Наприкінці заходу всі присутні отримали інформаційні матеріали та вичерпні відповіді на свої запитання.

Загалом на заході було 25 осіб.

background Layer 1