Пропустити навігацію

Спеціалістами Магдалинівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) проведений флешмоб із залучення мешканців району до реєстрації на web-порталі Пенсійного фонду України

20190212 120910 300x225 - Спеціалістами Магдалинівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) проведений флешмоб із залучення мешканців району до реєстрації на web-порталі Пенсійного фонду УкраїниСпеціалістами Магдалинівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Любов’ю Кузьменко та Аллою Паніною проведений флешмоб із залучення мешканців району до реєстрації на web-порталі Пенсійного фонду України для отримання персональних даних.

Відвідувавам поштового відділення в смт.Магдалинівка вручались буклети з детальним роз’ясненням можливостей web-порталу, способів реєстрації. Присутнім запропоновано підключитись до послуги СМС-інформування для оперативного отримання інформації про особисті дані з бази даних Пенсійного фонду України та довідки з QR-кодом від Пенсійного фонду України. Надані примірники газети “Пенсійний кур’єр” та буклети.

background Layer 1