Пропустити навігацію

Пенсійники м. Кривого Рогу співпрацюють з Архівним відділом виконкому Криворізької міської ради

IMG 2c570b1f568a6cb686e8 300x169 - Пенсійники м. Кривого Рогу співпрацюють з Архівним відділом виконкому Криворізької міської радиНе перший рік співпрацюють пенсійники м. Кривого Рогу з Архівним відділом виконкому Криворізької міської ради. Відбулося засідання “круглого столу” за участі фахівців Металургійного відділу обслуговування громадян (сервісний центр) та спеціалістів Архівного відділу виконкому Криворізької міської ради. Ключова тема – підвищення якості надання послуг населенню з питань пенсійного забезпечення.

Розглядалися питання проведення інформаційної кампанії щодо використання сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для доступу застрахованих осіб до інформації про сплату ЄСВ за застрахованих осіб, про стан заборгованості зі сплати ЄСВ фізичних осіб-підприємців та зарахування страхового стажу.

Заступник начальника відділу Наталя Пузікова розповіла про реєстрацію на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та порядок отримання послуг.

Водночас фахіфець розповіла про необхідний пакет документів для підтвердження пільгового характеру роботи в разі ліквідації підприємства та строки розгляду таких звернень громадян. Обговорено питання, щодо своєчасності та повноти надання такого пакету документів заявникам.

Начальник Архівного відділу Віта Гонтар запевнила в продовженні тісної співпраці з місцевими органами Фонду області.

background Layer 1