Пропустити навігацію

День відкритих дверей для студентів Коломийщини

Вже вкотре в Коломийському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України пройшов “День відкритих дверей”. До управління завітали студенти Відокремленого структурного підрозділу політехнічного коледжу Національного університету ”Львівська політехніка”, яких зустріли начальник Коломийського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії Оксана Мацишин та заступник начальника Коломийського відділу обслуговування громадян Ганна Гринюк.

Студенти були ознайомлені із специфікою та напрямками роботи Фонду, змінами в пенсійному законодавстві, з перспективами впровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, а також важливістю офіційного працевлаштування і нарахування мінімальної заробітної плати для зарахування страхового стажу в повному розмірі. Також обговорювалися питання добровільної участі у загальнообов’язковому державному страхуванні та можливості і переваги реєстрації на веб – порталі Пенсійного фонду України.

Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері.

Yzobrazhenye 011 1024x768 - День відкритих дверей для студентів КоломийщиниYzobrazhenye 002 1024x768 - День відкритих дверей для студентів КоломийщиниYzobrazhenye 015 1024x768 - День відкритих дверей для студентів Коломийщини

background Layer 1