Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян фахівцями Коломийського відділу обслуговування громадян в залі Центру поштового зв’язку № 3

Коломийський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Івано – Франківській області провів виїзний прийом громадян в залі Центру поштового зв’язку № 3 Івано-Франківської дирекції УД ППЗ “Укрпошта”.

Спеціалісти відділу проінформували одержувачів пенсій та громадян про перерахунок пенсій з 01 липня 2019 року і сучасні інформаційні технології Пенсійного фонду, зокрема, про Веб – портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст сервісного центру Марія Андрейчук роз’яснила громадянам, що зареєструвавшись на Веб – порталі вони в режимі «он-лайн» можуть з мінімальною витратою часу одержувати інформацію про нараховану заробітну плату, набутий страховий стаж та сплачені внески і таким чином контролювати дані, що впливають на розмір майбутньої пенсії.

Також провела роз’яснення особам, які виявили бажання отримувати її через Ощадбанк, про можливість отримання електронного пенсійного посвідчення, яке є платіжною банківською карткою та порядок оформлення ЕПП.

Було роздано інформаційні буклети щодо питань порядку призначення пенсій, зміни способу виплати пенсій, порядку набуття страхового стажу.

IMG 20190716 154327 225x300 - Виїзний прийом громадян фахівцями Коломийського відділу обслуговування громадян в залі Центру поштового зв’язку № 3

 

background Layer 1