Пропустити навігацію

УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Начальник Рогатинського відділу обслуговування громадян Ігор Семчишин спільно з соціальними партнерами (цетром зайнятості, управлінням соціального захисту) взяв участь у семінарі в новоствореній об’єднаній територіальній громаді – Букачівській селищній раді Рогатинського району.

Під час заходу присутнім було презентовано нову модель звернення за призначенням пенсії за принципом «одне відвідування», що передбачає подання документів виключно в електронному вигляді через Веб-портал зі зверненням до сервісного центру тільки за отриманням пенсійного посвідчення. Крім цього фахівець Фонду надав учасникам заходу відповіді стосовно діючого порядку призначення та виплати пенсій пенсій, набуття страхового стажу.

Довідково: на території об’єднаної територіальної громади – Букачівської селищної ради проживає близько 1 тис. пенсіонерів, а в Рогатинському сервісному центрі на обліку перебуває понад 13 тис. пенсіонерів.

Foto2 225x300 - УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ Foto4 300x225 - УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ Foto6 300x225 - УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ Foto8 300x225 - УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

background Layer 1