Пропустити навігацію

Продовжуються зустрічі з трудовими колективами

Головний спеціаліст Галицького відділу обслуговування громадян Галина Сусловська провела зустріч з педагогічним колективом працівників Бурштинського енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Під час зустрічі фахівець Фонду роз’яснила викладачам порядок функціонування         нової послуги Веб-порталу Пенсійного фонду України – Е-пенсія « призначення в один дотик», яка є однією із складових частин системи надання послуг в електронній формі.  Присутніх цікавили запитання щодо умов призначення пенсії за вислугу років, про виплату 10 призначених пенсій працівникам освіти при виході на пенсію, а також можливість перевірки свого страхового стажу та реєстрації на Веб-порталі Фонду. На всі запитання присутніх фахівець надала вичерпні відповіді.

Довідково: на обліку у Галицькому відділі обслуговування громадян перебуває понад 17 тисяч пенсіонерів. На Веб-порталі Пенсійного фонду України зареєстровано близько 45 тисяч громадян, з них біля 3 тисяч громадяни Галицького району.

BEK 300x200 - Продовжуються зустрічі з трудовими колективами BEK1 300x200 - Продовжуються зустрічі з трудовими колективами BEK2 300x200 - Продовжуються зустрічі з трудовими колективами

 

background Layer 1