Пропустити навігацію

Зустріч із головою Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади

Начальник Богородчанського відділу обслуговування громадян Ольга Гавришко провела зустріч із головою Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади Ярославом Здеркою.

В рамках даного заходу було обговорено питання співпраці та хід виконання Угоди про обслуговування жителів п’яти населених пунктів, які входять в дану громаду з питань пенсійного забезпечення. Крім цього, Ольга Гавришко поінформувала про функціонування нових сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України, зокрема про можливість призначення пенсії в «один дотик». Даний сервіс спрощує взаємодію громадян з органами Пенсійного фонду, дозволяє скоротити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, зменшити паперовий документообіг, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг.

Наприкінці зустрічі фахівець фонду запропонувала зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України та ознайомила з етапами реєстрації.

Довідково: на обліку у Богородчанському відділі обслуговування громадян перебуває майже 1,5 тис. пенсіонерів даної ОТГ. На веб-порталі Пенсійного фонду України зареєстровано понад 45 тис. осіб.

 

75561588 437035266870508 4947454449820893184 n 300x169 - Зустріч із головою Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади

background Layer 1