Пропустити навігацію

МЕШКАНЦІ КАЛУЩИНИ ОТРИМАЛИ ФАХОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ПІД ЧАС ПРЯМОГО ТЕЛЕФОННОГО ЗВ’ЯЗКУ З КЕРІВНИКОМ СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ.

Начальник Калуського  відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Костюк Наталія Миколаївна надала роз’яснення  актуальних питань перерахунку пенсійних виплат з 1 грудня 2019 року мешканцям міста і району  через прямий телефонний зв’язок, сеанс якого напередодні анонсувала місцева газета «Калуський нафтохімік»

Представник пенсійного фонду відповіла на запитання додзвонювачів, які стосувалися пенсійних перерахунків, умов призначення пенсій, переліку необхідних для цього документів , порядку зарахування страхового стажу та необхідного його тривалості для виходу на пенсію за віком тощо.

Начальник сервісного центру також ознайомила співрозмовників з можливостями електронних послуг пенсійної служби,  пояснила порядок  реєстрації на ВЕБ – порталі Пенсійного фонду України, закликала користуватися сучасними сервісами для оперативного отримання інформації з пенсійного забезпечення.

Довідково: на обліку в Калуському відділі обслуговування громадян перебуває понад 36 тисяч пенсіонерів. На Веб-порталі Пенсійного Фонду України в Калуській області зареєстровано близько 7 тисяч громадян.

foto Kalush - МЕШКАНЦІ КАЛУЩИНИ ОТРИМАЛИ ФАХОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ПІД ЧАС ПРЯМОГО ТЕЛЕФОННОГО ЗВ’ЯЗКУ З КЕРІВНИКОМ СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ.

 

background Layer 1