Пропустити навігацію

КРУГЛИЙ СТІЛ З УЧАСНИКАМИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС НА РОГАТИНЩИНІ

Начальник Рогатинського відділу обслуговування громадян Ігор Семчишин взяв участь у засіданні круглого столу представників місцевої влади, духовенства, державних органів та ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Рогатинського району.

Захід приурочений до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який відзначається в Україні щороку 14 грудня. Представник Пенсійного фонду повідав учасникам про результати проведеного перерахунку пенсій з 1 грудня цього року, який також торкнувся пенсій учасників-ліквідаторів. Також ознайомив присутніх із функціонуванням нових сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України,  за допомогою якого можна отримати, зокрема довідки про розмір пенсії, ознайомитися із складовими пенсійної виплати, відправити звернення з того чи іншого питання, тощо, а головне все це можна робити не витрачаючи свій час на відвідування сервісного центру Пенсійного фонду.

Ігор Семчишин запевнив присутніх, що Пенсійний фонд в особі Рогатинського сервісного центру і надалі буде продовжувати співпрацю з громадською організацією чорнобильців Рогатинщини, яка триває багато років.

Довідково: на обліку у головному управлінні Пенсійного фонду України в області перебуває 4492 учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та потерпілих.

Rogatyn foto1 12.12.19 - КРУГЛИЙ СТІЛ З УЧАСНИКАМИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС НА РОГАТИНЩИНІ

Rogatyn foto2 12.12.19 - КРУГЛИЙ СТІЛ З УЧАСНИКАМИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС НА РОГАТИНЩИНІ

Rogatyn foto3 12.12.19 - КРУГЛИЙ СТІЛ З УЧАСНИКАМИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС НА РОГАТИНЩИНІ

background Layer 1