Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ З РОЖНЯТІВСЬКОЮ РАЙОННОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СПІЛКИ “ЧОРНОБИЛЬ”

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров’я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

Начальник Рожнятівського відділу обслуговування громадян Олександра Кузик взяла участь у зборах Рожнятівської районної організації спілки “Чорнобиль” присвячених Дню учасника ліквідації аварії на ЧАЕС.

Представник Фонду розповіла про розмір мінімальних пенсійних виплат ліквідаторам з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС з 1 грудня 2019 року. Також поінформувала про  запровадження нової моделі звернення громадян за призначенням пенсії в “один дотик” через вебпортал електронних послуг Фонду. Cервіс передбачає ряд таких функцій:

  • подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та копії документів, завірені електронним підписом);

  • після прийняття рішення про призначення пенсії повідомлення про необхідність звернення до сервісного центру за отриманням пенсійного посвідчення.

Довідково: на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України працює низка сервісів для пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників, які можна отримати перейшовши за активним посиланням https://www.pfu.gov.ua/category/poslugi/.

Golova spilky Dzhendzhera I.P 300x200 - ЗУСТРІЧ З РОЖНЯТІВСЬКОЮ РАЙОННОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СПІЛКИ “ЧОРНОБИЛЬ”CHornobyl 1 300x200 - ЗУСТРІЧ З РОЖНЯТІВСЬКОЮ РАЙОННОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СПІЛКИ “ЧОРНОБИЛЬ”CHornobyl 3 300x200 - ЗУСТРІЧ З РОЖНЯТІВСЬКОЮ РАЙОННОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СПІЛКИ “ЧОРНОБИЛЬ”

background Layer 1