Пропустити навігацію

🔔 ЗУСТРІЧ З СТУДЕНТАМИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРАВА  

До Всеукраїнського тижня права спеціалісти  Головного управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області  провели зустріч з студентами юридичного коледжу Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету “Одеська юридична академія”.

 З вступним словом до присутніх звернувся заступник начальника головного управління Пенсійного фонду в області Тарас Шевчук, який поінформував студентів про необхідність дотримання вимог чинного законодавства щодо пенсійного забезпечення та легального працевлаштування.

Заступник начальника відділу організації правової роботи юридичного управління Марина Остафійчук розповіла студентам про основні функції юридичної служби Фонду в області.

В ході заходу заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства-начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Роман Олійник розповів присутнім про набуття стажу для призначення пенсії на умовах Закону України «Про загальнообов’язкове пенсійне страхування», поінформував про міжнародні договори з питань пенсійного забезпечення ратифіковані Україною.

Заступник начальника фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №1- Ольга Смеречанська ознайомила молоде покоління щодо сплати офіційних внесків ПФУ та роз’яснила про наслідки тіньової зайнятості та виплати заробітної плати в «конвертах».

Начальник управління по роботі з персоналом Степан Чорний розповів про процедуру проходження конкурсу на зайняття вакантних посад на державну службу.

В свою чергу начальник управління обслуговування громадян Оксана Козло презентувала поетапну реєстрацію на Веб-порталі Пенсійного фонду України та ознайомила з функціонуванням нових онлайн сервісів Пенсійного фонду України, а також наголосила про запровадження мобільного додатку «Пенсійний фонд», який набирає своїх обертів.

2 300x200 - 🔔 ЗУСТРІЧ З СТУДЕНТАМИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРАВА    IMG 3119 300x200 - 🔔 ЗУСТРІЧ З СТУДЕНТАМИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРАВА    IMG 3165 1 300x200 - 🔔 ЗУСТРІЧ З СТУДЕНТАМИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРАВА   IMG 3118 300x200 - 🔔 ЗУСТРІЧ З СТУДЕНТАМИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРАВА   

 

background Layer 1